top of page

Minimüzikhol kapanış haftası!


The Commemoration of Atatürk, Youth and Sports Day


Minimüzikhol kapanış haftasını iki efsane ile yapıyor. 17 Mayıs'ta Antal, 18 Mayıs'ta ise Young Marco Minimüzikhol'e konuk oluyor.


17.05 // Antal (Rush Hour, NL)


Antal biletleri için tıklayın.


Amsterdam'da Rush Hour'un kurucusu Antal;

House, tekno, afro ve diskoyu bir araya toplayabilen çok yönlü bir DJ. Rush Hour - bir grup yakın arkadaşı ile çalıştığı kusursuz bir plak şirketi ve record shop sahibi. En heyecan verici yeni müzikleri piyasaya sürmenin yanı sıra, unutulmuş eski klasiklere dikkat çeken stoklarıyla meşhur.


E&S veya Rane rotary mikserler ve Dope Real izolatörleri gibi uygun aletleri tercih eden bir DJ olarak, 1996'dan beri Avrupa, Avustralya, Asya ve hem Kuzey hem de Güney Amerika'da çaldı. Birçoğunun aksine, inanılmaz bir zenginlik ve müzik derinliği olması nedeniyle Antal'dan ne duyacağınızı asla bilemezsiniz: Akıllarda kalacak, kapanışta ilkler yaşanacak.


18.05 // Young Marco (Safe Trip, NL)

Young Marco biletleri için tıklayın.


Amsterdam’da yaşamını sürdüren Marco Sterk a.k.a. Young Marco, DJ ve prodüktör olarak şehrin underground dans müziğinin en önemli yeteneklerinden. Dekmantel’in önde gelen ismi, kayıp proto-house müziklerden, orta doğu diskosuna, teknodan, tropikal ritimlere kadar birçok türe setlerinde yer veriyor.

İlham veren ve sıradışı olan bu tarz, Marco’nun müziğinin belirleyici özelliği. Efsanevi Amsterdam merkezli plak şirketi Rush Hour ailesinin önemli bir parçası olan Young Marco, ilk single’larını buradan paylaştı. 2011'den itibaren Lovefingers'ın saygın ESP Institute plak şirketi ile çalıştı. Label için ilk iki EP'si marka stilini ortaya koydu ve Dixon ve James Murphy'nin desteğini kazandı.

Sonrasında birçok remix talebinin takip etmesi şaşırtıcı olmadı. Heatsick, Joakim, Francis Bebey ve Soft Rocks gibi isimlere remiksler yaptı. 2013 yılında Tony G’nin “Dreams” parçasına yaptığı remixi, o yılın en çok rağbet gören ve aranan kayıtlarından biri haline geldi. 2015 yılının sonlarına gelindiğinde, bu remikslerin en iyileri Marco'nun plak şirketi Safe Trip’in ilk sürümü olan Sorry For The Late Reply'de bir araya geldi.

Kendi plak Şirketi olan Safe Trip ile Marco, elektronik müziği birçok farklı yönden keşfetmek üzere bir dizi parçayı dinleyicilerle buluşturmaya devam ediyor.



0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör
bottom of page