top of page

eZo Festival'in resident'ları 22 Mart'ta Minimüzikhol'de!

Güncelleme tarihi: 21 Mar 2019



Minimüzikhol’ün en sevdiği festivallerden biri olan eZo festival, Tiflis’te Mitatsminda Park’ta 14-15 Haziran tarihleri arasında gerçekleşecek. Bu seneki programında Ata, Chez Damier, Derrick Carter, Derrick May, Gerd Janson, Jeremy Underground, Margaret Dygas, Todd Terry, Zip ve birçok önemli ismi barındırıyor.


Festival'in ve Mzesumzira Records'ın yaratıcıları Rati ve Ako Von Unten 22 Mart Cuma günü Minimüzikhol'de!


RATI

Gürcistan kökenli RATI, Tiflis ve Berlin’de çeşitli kulüp ve festivallerde yer aldı. Setlerinde elektronik müziğin neredeyse tüm türlerini, diğer tarzda müziklerin ise çeşitli uyumlarını bulmak mümkün. RATI, Mzesumzira topluluğunun kurucu ortağı ve Mzesumzira Records plak şirketinin ise kurucusu. Plak şirketi üzerinden yayınladığı bir çok parçanın yanı sıra, Polonya menşeili plak şirketi olan Otake Records ile de iş birliği içerisinde çalışmalarını sürdürüyor.

AKO VON UNTEN

Minimal müziği kendine göre yorumlayan Ako Von Unten, son yıllarda 'de fbüyük sanatçılarla birlikte çalarak harika deneyimler edindi. Gürcistan lokal kulüplerinin sıkça davet edilen ismi olan Ako Von Unten, yurt dışından da fazlasıyla rağbet görüyor. Mzesumzira plak şirketinin düzenli isimleri arasında yer alan Ako Von Unten, en başından beri usta Dj’liği ile insanları adeta büyülüyor.

Ako Von Unten'in geçen seneki eZo festival setini aşağıdan dinleyebilirsiniz.

0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör
bottom of page