top of page

Prodigy grubunun solisti Keith Flint’in intihar nedeni belli oldu!

Prodigy grubunun solisti Keith Flint’in 49 yaşında hayatına son vermesinin yankıları sürüyor. İngiliz şarkıcının intihar nedeniyle ilgili detayların ortaya çıkmasının yanı sıra, Flint’in ölmeden saatler önce bir restoranda çekilen fotoğrafları yayımlandı.



Prodigy grubunun solisti Keith Flint’in intiharıyla ilgili yeni detaylar ortaya çıkıyor. Pazartesi günü, evinde çalışan yardımcısı, Flint’i evinde kendini asmış halde bulmuştu. 49 yaşında hayatına son veren şarkıcının, intihar etmeden önce kendisini terk eden ve Japonya’ya giden eşi DJ Mayumi Kai'yi çağırdığı iddia edildi. Eşinin geri dönmesi için İngitere, Essex'teki evini 1,5 milyon sterline satışa çıkardığı öğrenildi.


The Sun gazetesine konuşan bir kaynak, “Keith defalarca karısını arayarak dönmesi için yalvardı” dedi. Ancak eşinin fikrini değiştirmediğini, evi satması konusunda ısrarcı olduğunu ve bunun da Flint’in kalbini kırdığını belirtti. Kaynağın aktardığına göre, Flint karısı olmadan hayatına devam edemeyeceğine inandığı için intihar etti.


Flint’in hayatını kaybetmesinden birkaç saat öncesinde bir arkadaşıyla birlikte Essex’teki bir restoranda oturduğunu gösteren fotoğrafları Daily Mail gazetesinde yayımlandı. Flint’le aynı mekanda bulunanların aktardığına göre, ünlü şarkıcı espriler yapıyor ve neşeli görünüyordu.


Prodigy’deki grup arkadaşları Liam Howlett ve Leeroy Thornhill, Flint’in kendini öldürdüğünü doğrulayarak, "Haber doğru. Bunu söylediğimize inanamıyorum ama kardeşimiz Keith hayatına kendi son verdi” diye paylaşmıştı.

0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör
bottom of page