top of page

DJ Tennis & Carista, 16 Şubat’ta Minimüzikhol’e geliyor.

Life and Death plak şirketinin kurucusu ve mentoru DJ Tennis, Dekmantel 2018’in favorilerinden, Red Light Radio yerleşik DJ’i ve United Identities kurucusu Carista ile, 16 Şubat gecesi Minimüzikhol’de -




DJ TENNIS (Life and Death, IT)


Life and Death'in kurucusu ve mentoru, Manfreda Romano, punk ve leftfield gruplarının tur menajerliğinden, Italya'nın ilk elektronik müzik ajanslığına kadar uzanan 20 yıllık deneyimin sonucunda DJ lik kariyerine de başladı. GoodspeedYou! Black Emperor, Tortoise, Fugazi gibi belli başlı post-punk gruplarıyla olan yakın ilişkisi kendi prodüksiyonlarına ilham kaynağı oldu. İyi bir şef ve restoran sahibi olarakta tanınan DJ Tennis, Istanbul'a farklı tatlar yaşamaya ve yaşatmaya geliyor.




CARISTA (United Identities, NL)


Amsterdam merkezli dünyaca ünlü radyo Red Light Radio’nun resident DJ’lerinden Carista, NTS Radio'da servis ettiği setleriyle de biliniyor. 2018 Dekmantel Festival'da çaldığı setiyle büyük bir çıkış yakalayan Carista, kendi kurduğu plak şirketi aynı zamanda radyo şovu olan United Identities ile farklı disiplinlerde dinleyenlere dokunuş yapıyor. Dünyanın dört bir yanında festivallerde ve interaktif kulup/etkinliklerde yer alan Carista, ilk Istanbul deneyimini Minimüzikhol'de gerçekleştirmeye geliyor.





Festival tadında geçecek bu özel gecede, Mobilet'te 150 adet ile sınırlı olan biletleri önden alabilir veya etkinlik öncesi Minimüzikhol'den satın alabilirsiniz. Etkinlik günü kapıda satış olmayacağını hatırlatıyor ve kaçırmamanızı öneriyoruz.

0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör
bottom of page